Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži puni fokus

Bišćan oprezan pred uzvrat u Kazahstanu: “Zadnje što želimo jest da se ovaj uzvrat zakomplicira“

Igor Bišćan upozorio je na potencijalne opasnosti koje Dinamo čekaju u uzvratnoj utakmici protiv Astane.

Igor Bišćan (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Labav ulazak u utakmicu mogao bi nam zakomplicirati ovaj dvoboj, rekao je trener nogometaša Dinama Igor Bišćan prije uzvratnog susreta 2. pretkola Lige prvaka.

Dinamo je u prvom susretu, pred svojim navijačima, slavio s uvjerljivih 4-0, a uzvratna se utakmica igra u srijedu s početkom u 16 sati.

Mateo Kovačić Mateo Kovačić o velikim utakmicama u karijeri: "Igrao sam hrvatski, španjolski i talijanski derbi, jedva čekam manchesterski" divider

Astana će sigurno maksimalno riskirati u srijedu i neće dozvoliti da mi umrtvimo igru. Bit će agresivni, ali mi smo se spremili za to i bit ćemo spremni odgovoriti na pravi način."

"Ozbiljno shvaćamo ovaj dvoboj bez obzira na četiri gola prednosti iz prvog susreta. Zadnje što želimo jest da se ovaj uzvrat zakomplicira“, rekao je prije uzvrata trener hrvatskog prvaka Igor Bišćan.

Prije utakmice kod Astane dosta se pričalo u dugačkom putu koje je morao obaviti Dinamo i o terenu s umjetnom travom koji čeka zagrebački sastav u srijedu.

Zvonimir Ivišić Jedan od najvećih hrvatskih košarkaških talenata otišao u Ameriku divider

“Vjerujem da ova vremenska razlika neće previše utjecati na nas. Put je bio dug, ali je prošlo sve u redu. Nismo se ništa posebno umorili, a je li putovanje uistinu ostavilo traga na nama vidjet ćemo tijekom utakmice."

"Umjetna trava? Nismo se posebno pripremali za to. Procijenili smo da je nepotrebno. Moramo biti fokusirani na sve, ovo je ozbiljna utakmica, ozbiljan suparnik i veliko natjecanje. Vjerujem da smo dovoljno pametni i lukavi te da ćemo se adaptirati na bilo kakve uvjete“, kazao je Bišćan.

Prođe li Astanu u drugom pretkolu Dinama u trećem čeka grčki prvak, atenski AEK.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider