Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sudac je griješio

Frustrirani Bilić nije izdržao nakon drame: ''Ne, napravit ćemo horor-film, ali ne dobar''

Frustrirani Slaven Bilić je priznao da je kontroverzna završnica protiv Charltona bila poput ''horor filma'', ali je ipak odbio potpuno osuditi suca Matta Donohuea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kazneni udarac Josha Cullena duboko u sudačkoj nadoknadi donio je Charltonu izjednačenje 2:2 i uskratio WBA-u priliku da odmakne četiri boda na vrhu Championshipa.

Semi Ajayi sudario se s Nabyjem Sarrom u 16-ercu i primorao Baggiese da se pomire s bodom nakon što je izgledalo da je Robson-Kanu donio vrijednu pobjedu.

Sudac Donohue već je imao kontroverznih odluka u drugom poluvremenu kada je prvotno isključio Gradyja Diangana, pogriješivši identitet prije nego što je promijenio odluku i ispravno isključio Nathana Fergusona.

WBA kiksao protiv Barnsleyja (Foto: West Bromwich Albion Facebook) Bilić kiksao, ali mu se poklopio drugi rezultat: WBA i dalje na vrhu! divider

''Cijela priča je bila tu za nas, bila je to utakmica koja je vrijedila više od tri boda, s desetoricom na terenu i sve to. I tada netko kaže 'ne, napravit ćemo horor film, ali ne dobar'', požalio se Bilić na ishod utakmice.

''Nije ništa osobno. Sucu je teško i nakon utakmice sam otišao porazgovarati s njima. Problem je kada vam kažu kako ne možete razgovarati o sucu, ali to je glavni dio našeg posla. Uz najviše poštovanje prema Charltonu, to je bila odluka koja nam je oduzela pobjedu'', zaključio je menadžer WBA.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider