Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedva izbjegao poraz

Bilić kiksao, ali mu se poklopio drugi rezultat: WBA i dalje na vrhu!

Ovog utorka i srijede igra se 13. kolo engleskog Championshipa.

WBA kiksao protiv Barnsleyja (Foto: West Bromwich Albion Facebook) (Foto: West Bromwich Albion Facebook)

U sjeni prvih utakmica Lige prvaka ostali su u utorak navečer susreti 13. kola engleskog Championshipa.

Slaven Bilić i njegov West Bromwich Albion ugostili su Barnsley, a završilo je 2:2.

Očekivala se pobjeda Bilićeva sastava jer su gosti posljednjeplasirani na ljestvici, ali umjesto toga, na kraju je WBA bio taj koji je spašavao jedan bod.

Odlično je Barnsley otvorio utakmicu i zahvaljujući dvostrukom strijelcu (18. i 24. minuta) Cauleyju Woodrowu stekao je lijepu prednost. WBA se nije predavao, krenuli su u ofenzivu i to im se isplatilo u drugoj polovici drugog poluvremena. U 68. minuti Bambo Diaby postigao je autogol, a u 81. izjednačio je Mattheus Pereira. Totalni preokret ipak se nije dogodio...

I Leeds se spašavao poraza

Ovo je kiks Bilićeve momčadi, ali su unatoč tome uspjeli ostati na prvoj poziciji jer njihov prvi pratitelj Leeds također nije uspio pobijediti. Gostovali su kod Preston North Enda i odigrali 1:1, spasivši bod pogotkom u 87. minuti.

Danas će se 13. kolo kompletirati s još pet utakmica koje će se odigrati,a onda se od subote do ponedjeljka igra 14. kolo, u kojem će WBA opet biti domaćin. Ovaj put im u goste stiže Charlton Athletic, a derbi kola bit će sraz između Sheffield Wednesdayja i Leedsa.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider