Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zasluženo!

Bild otkriva: Posao je gotov, Gvardiol postaje najskuplji branič u povijesti nogometa!

Joško Gvardiol, prema pisanju njemačkog Bilda, postaje novi igrač Manchester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joško Gvardiol novi je igrač Manchester Cityja, barem tako tvrdi njemački Bild. 21-godišnji stoper hrvatske reprezentacije u tom slučaju postaje najskuplji branič u povijesti nogometa.

Nijemci tvrde da je Leipzig popustio. Građani su dobili mali popust, platit će Joška ''samo'' 90 milijuna eura, uz dodatne bonuse.

Dirk Kuyt FOTO Liverpoolovu ikonu nekad su ismijavali zbog ružnoće, a danas izgleda kao holivudski glumac divider

Još jučer povučen je iz prve momčadi

Bild dodaje da je Gvardiol zbog toga povučen iz prvog sastava za dvije prijateljske utakmice koje će RB Leipzig odigrati tijekom današnjeg dana.

Odmah se javio i Fabrizio Romano, koji je potvrdio odštetu i dodao da se Gvardiola očekuje u petak u Manchesteru kako bi obavio liječnički pregled.

Napokon je netko nadmašio Maguirea

To je samo nastavak na jučerašnje informacije o tome da Gvardiol nije bio sa suigračima na liječničkom pregledu, što bi trebalo značiti da su klubovi napokon pronašli zajednički jezik.

Joško bi tako trebao postati najskuplji branič u povijesti nogometa, odnosno njegov transfer nadmašit će odštetu od 87 milijuna eura, koliko je Manchester United 2019. isplatio Leicesteru za Harryja Maguirea.

U obrani prvaka Europe trebao bi tvoriti pravi zid s najboljim igračem lige u sezoni 2021./2022. po izboru igrača Rubenom Diasom, ali i drugim zvijezdama poput Johna Stonesa, Nathana Akea i Kylea Walkera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider