Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poljubac Buffona i Ronalda

Bijesnog Chiellinija uhvatila kamera: Pitao igrače Reala koliko su platili suca

Jedan od najboljih stopera svijeta proteklih 10-ak godina teško se mirio s odlukom Michaela Olivera...

Screenshot: Twitter

Juventusova obrana je, na čelu s Giorgiom Chiellinijem, odigrala briljantnu utakmicu protiv Reala na Santiago Bernabeuu, sve do treće minute nadoknade.

Tada je Cristiano Ronaldo nadvisio Alexa Sandra u jednom skoku i spustio loptu prema Lucasu Vazquezu koji je pao poslije duela s Medhijom Benatijom. Sudac Michael Oliver je pokazao na bijelu točku što je prenerazilo igrače Juventusa...

I dok je Gianluigi Buffon prednjačio u svojim prosvjedima, u jednom trenutku je Chiellini gestikulirao prema Marcelu i upitao ga:

"Koliko ste platili za ovo?"

Chiellinijevo pitanje na tragu je pisanja talijanskih medija koji su u komentarima jutro poslije utakmice jedinstveni kako se u Madridu dogodila - pljačka.

Što se Chiellinija tiče, njemu 30. lipnja istječe ugovor s Juventusom, a oko potpisa novog se još nije dogovorio, premda su i on i klub u nekoliko navrata izjavljivali kako neće biti problema...

Inače, nakon utakmice srdačno su se pozdravili Gianluigi Buffon i Cristiano Ronaldo, Portugalac je poljubio legendarnog Talijana nakon čega je ovaj nastavio davati izjave.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider