Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TOTALNA RASPRODAJA

Bez najvećih zvijezda na novom stadionu: Dinamo Osijeku uzima najboljeg igrača

Hoće li Dinamo iskoristiti financijske probleme koji su se pojavili u Osijeku?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Laszlo Kleinheisler blizu je transfera u Dinamo, tvrde Sportske novosti te idu čak korak dalje citirajući svoj izvor iz menadžerskih krugova prema kojem je transfer sigurna stvar.

Kako tvrdi isti izvor, Ante Čačić dao je zeleno svjetlo za dolazak Mađara na Maksimir i samo je pitanje kome će Kleinheisler uzeti mjesto u prvih 11, piše SN.

I ranije se pisalo kako je popularni Lacika na pragu transfera u Dinamo, ponajviše ljetos. No to se pripisivalo klupskim podbadanjima medija bliskih Dinamu. Čini se kako je ovaj put drukčija situacija jer se već danima priča kako će najbolji igrač Osijeka u Dinamo.

Veliku ulogu u raspletu ove situacije igra i istek ugovora mađarskog nogometaša koji je za Osijek vezan samo do ovog ljeta. Pregovori oko novog transfera završili su u slijepoj ulici, a razlog je, kao i uvijek, novac.

Dinamo opet kupuje u Osijekovu dućanu

Ovaj bi transfer mogao opet razbjesniti Osijekove navijače, baš kao što je to bio slučaj s prodajom Petra Bočkaja u Dinamo prije točno godinu dana.

Činilo se kako tada Osijeku nije bio prijeko potreban novac od tog transfera, ali je zasada potpuno drugačija situacija. Osječani se nalaze u financijskim problemima što se otkrilo kada je stigla drastična kazna FIFA-e.

Podsjetimo, Osijek u nadolazećem zimskom prijelaznom roku ima zabranu dovođenja igrača zbog prijave triju klubova kojima duguju novac od transfera.

Osim transfera Kleinheislera, govori se i o također sigurnom odlasku Diona Drene Belje u Bundesligu u transferu koji bi na Gradski vrt trebao donijeti financijsku stabilnost. Spominje se također i odlazak reprezentativnog vratara Ivice Ivušića, kojem se traži novi klub.

Novi stadion na Pampasu trebao bi se otvoriti na proljeće, pitanje je tko će od najvećih zvijezda momčadi Renea Pomsa tamo zaigrati u bijelo-plavom dresu.

Novi stadion Pampas

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider