Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajan potez

Besplatne ulaznice za finale navijačima koji su svjedočili Rominom najvećem porazu

Popis navijača koji su zaslužili ove ulaznice napravit će se na temelju podataka o prodaji koju će poslati norveški klub.

Navijači Rome (Foto: Afp)

Talijanski prvoligaš Roma nudi besplatne ulaznice za finale UEFA Konferencijske ligeEuropa lige za 166 navijača koji su bili prisutni na ponižavajućem porazu 1:6 od norveškog Bodoa/Glimta u grupnoj fazi, objavio je u petak klub iz Serie A.

"Klub je odlučio zahvaliti 166 vlasnika sezonskih ulaznica koji su bili prisutni na gostujućoj utakmici 21. listopada u Bodu tako što im je besplatno dodijelio ulaznicu za finale", navodi Roma u priopćenju.

Ulaznica za Rijeka - Hajduk Jeftinije možete na finale Lige prvaka: Ulaznice za Rijeku i Hajduk prodaju se za dvije tisuće kuna divider

U trećem kolu grupne faze Roma je postala prva momčad kojoj je upravljao Jose Mourinho koja je primila šest golova na utakmici.

Roma će se 25. svibnja u Tirani na finalu UEFA Konferencijske lige sastati s Feyenoordom nakon što je u četvrtak u uzvratnoj utakmici polufinala svladala Leicester City rezultatom 1:0, za ukupnu pobjedu od 2:1.

Navijač Rome VIDEO Talijan provocirao engleske navijače, nije gledao gdje vozi pa se zabio u automobil divider

Popis navijača koji su zaslužili ove ulaznice napravit će se na temelju podataka o prodaji koju će poslati norveški klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider