Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Enigma u Madridu

Superzvijezda Reala šokirala obožavatelje, pa poslala čudnu poruku: Što mu se dogodilo!?

Karim Benzema nestao je s društvenih mreža…

Karim Benzema i Luka Modrić (Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/DPA)

Karim Benzema šokirao je svoje sljedbenike na društvenim mrežama tako što je ugasio svoje profile nakon posljednje utakmice Real Madrida s Betisom (2:1) u La Ligi.

gol expired Što znači Bobanov povratak u Maksimir? Konačni Mamićev pad ili žestoki obračun za Dinamovu krunu divider

Benzema je potpuno nestao iz virtualno svijeta društvenih mreža, što je jako čudno jer je poznato da je vrlo aktivan na Twitteru i posebno Instagramu, gdje redovito objavljuje privatne fotografije.

Benzema nestao s društvenih mreža

Još uvijek nije poznato što se dogodilo. Neki komentatori su tvrdili da se Benzema naljutio nakon lošijih recenzija na račun njegove igre na startu sezone, drugi su to objasnili Benzeminim pokušajem da se povuče iz javnosti kako bi se skoncentrirao na podizanje forme za Svjetsko prvenstvo u Kataru, treći su posumnjali da se radi o hakerskom napadu, dok su četvrti uvjerenja kako je to sve dobar marketinški trik u svrhu povećanja publiciteta.

Kako god, glavni kandidat za Zlatnu loptu jutros se vratio na društvene mreže, ponovno su aktivirani njegovi profili, a obožavatelje je počastio fotografijom sa svojim malenim sinom Ibrahimom, koju su napravili u Realovu sportskom centru. Obojica su na travnjaku i trče za loptom.

Čudna poruka

Benzema je popratio fotografiju enigmatičnom porukom: „Na pravom putu.“

Što to točno znači, nije jasno, ali jasno je da je fotografija prikupila mnoštvo lajkova i komentara. Broje se u stotinama tisuća. Znamo da nogometne zvijezde odlično zarađuju objavom fotografija na društvenim mrežama. Mnogi imaju milijune pratitelja što je mamac za razne oglašivače.

Profili su im idealan prostor za reklamu. Što fotografija i post izazovu veći publicitete, to je zarada veća. Prosta matematika. Benzema je imao od koga to naučiti. Cristiano Ronaldo neprikosnoveni je prodavač snova na društvenim mrežama, a zajedno su godinama igrali u Realu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider