Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I odmah su ga to pitali

Luda priča neočekivane zvijezde prijelaznog roka: Čovjek koji je prodavao kauč sad igra za Liverpool

Redsi su posljednjeg dana prijelaznog roka doveli dvojicu stopera, od kojih je jedan izazvao posebnu pozornost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paničnu potragu za stoperima Liverpool je uspio u finišu prijelaznog roka okončati na zadovoljavajući način.

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car bio je na radaru Redsa, međutim taj se transfer nije realizirao, da bi na Anfieldu ipak uspjeli dovesti dva centralna braniča: iz Schalkea je na posudbu stigao Ozan Kabak, a iz drugoligaša Prestona za odštetu od 570 tisuća eura doveden je Ben Davies.

I upravo je ovaj potonji dan poslije završetka zimskog prijelaznog roka glavna zvijezda u Engleskoj. Ljubitelji Premierlige svjesni su da Jürgen Klopp ima ogromnih problema u srcu obrane s obzirom na teške ozljede Virgila van Dijka, Joea Gomeza i Joela Matipa.

"Tko je sad taj?"

Pa ipak, mnogi se pitaju kako to da je Klopp alternativu pronašao baš u anonimnom 25-godišnjem Englezu koji nikad nije bio ni blizu nastupa u bilo kojem reprezentativnom uzrastu i nikad nije zaigrao u najvišem rangu engleskog nogometa. Ne čudi stoga što su i engleski mediji i navijači Liverpoola odmah počeli tražiti brojne zanimljivosti vezane uz Daviesa, a jedna od onih koju su pronašli je zbilja neobična.

Naime, Davies je prije nekoliko godina, dok je igrao u niželigaškoj konkurenciji za Southport na svom Twitteru bio objavio da prodaje - kauč.

"Želi li netko napisati kutnu garnituru? U izvrsnom je stanju i rijetko korištena. Pošaljite mi poruku ako vas zanima", napisao je tada Davies.

Danas, u prvom intervjuu za službenu stranicu Liverpoola, podsjetili su ga na taj tweet i upitali što se na kraju dogodilo.

"Jedan moj suigrač iz Southporta ju je kupio. Poslao mi je poruku i došao je po nju, dobio ju je po povoljnoj cijeni, haha", u veselom tonu odgovorio je novi igrač Liverpoola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider