Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav gaf....

Ispunio si je san, ali najveća zvijezda na fotografiji nije bio Ronaldo, nego Chiellinijev pe...

Mladi nogometaš Milana ispunio je svoj san fotografirajući se s Cristianom Ronaldom.

Cristiano Ronaldo, Raoul Bellanova i Chiellini (Screenshot)

Juventus je u nedjelju slavio u velikom derbiju kod Milana s 2:0 i tom pobjedom, čak i u ovako ranoj fazi sezone, napravio veliki korak prema obrani naslova prvaka Italije. Golovima Marija Mandžukića i Cristiana Ronalda Stara Dama je uzela tri boda, a potonji je velika inspiracija i idol mnogim mladim nogometašima, pa čak i onima koji igraju u prvoj momčadi Milana.

Jedan od njih je Raoul Bellanova, koji je nakon utakmice otišao do svlačionice Juventusa i tražio Cristiana Ronalda za zajedničku fotografiju. Njegovoj sreći, sudeći po osmijehu, nije bilo kraja, no jedan detalj nakon što je objavio fotografiju je istu učinio planetarno popularnom.

Bellanova nije pazio na pozadinu, pa je u njoj potpuno gol prošetao stoper Juventusa Giorgio Chiellini. Naravno, njegova muškost bila je vrlo vidljiva na fotografiji, zbog čega je momentalno postala viralna.

"Iskreno mi je žao zbog onog što je izašlo na društvenoj mreži. Nije mi to bila namjera, ispričavam se Giorgiju Chielliniju. Uvjeravam i njega i sve nogometne navijače da sam se želio fotografirati sa istinskim šampionom, ali i da nisam ništa objavio na društvenoj mreži niti bih to ikad napravio poslije poraza. Na fotografiji se smijem zbog ostvarenja malog sna. Napravio sam jednu pogrešku, i zbog nje žalim, a to je da sam fotografiju proslijedio prijateljima koji su je objavili bez da su je provjerili", napisao je na svojoj društvenoj mreži mladi nogometaš.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider