Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Higuain tragičar

Mandžukić načeo, Ronaldo dokrajčio Milan: Pogledajte golove za pobjedu Juvea

Derbi 12. kola Serie A igrao se u Milanu, na San Siru gdje je Stara dama odnijela sva tri boda.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U posljednjoj, ujedno i najiščekivanijoj utakmici 12. kola Serie A, Juventus je kao gost s 2:0 pobijedio Milan i nastavio marširati prema obrani Scudetta, zadržavši šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli.

Nakon što su u šokantnom finišu izgubili od Manchester Uniteda u Ligi prvaka, nogometaši Juventusa su prije odlaska na reprezentativnu stanku došli u Milano u goste velikim rivalima Rossonerima.

Juve je poveo već u osmoj minuti golom Super Marija, njegovim petim golom ove sezone. Alex Sandro je ubacio s desne strane, a Mario Mandžukić nadskočio Ricarda Rodrigueza i zabio glavom za 1:0.

Domaćin je mogao izjednačiti u 41. minuti, ali je Gonzalo Higuain promašio jedanaesterca. Bivši napadač Juventusa koji je u Milanu na posudbi pogodio je vratnicu. U 57. minuti Stara dama je bila korak do povećanja vodstva, no Paulo Dybala je iz slobodnog udarca također uzdrmao vratnicu.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 82. minuti kada je Cristiano Ronaldo zabio svoj osmi gol ove sezone. Samo minutu kasnije priči je bio kraj nakon što je tragičar utakmice Higuain dobio crveni karton.

U ranije odigranim susretima Atalanta je u Bergamu pobijedila Inter sa 4:1, Roma je na Olimpicu porazila Sampdoriju identičnim rezultatom, dok su Sassuolo i Lazio odigrali 1:1.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider