Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sporna snimka

HNS suspendirao Ivana Bebeka, više ne smije suditi do nove odluke

HNS će uskoro donijeti odluku o sudbini Ivana Bebeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni savez još nije odlučio kako kazniti Ivana Bebeka zbog sporne snimke koja se pojavila u medijima, a odlučeno je da je Bebek suspendiran do donošenja konačne odluke.

''Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza održala je danas sjednicu na temu suca Ivana Bebeka i audio snimke koja je ovoga tjedna objavljena u medijima.

gol expired Kaos u boksu: Jesu li suci namjestili borbu Filipa Hrgovića zbog Yoke? Deset borbi je pod upitnikom divider

Nakon objavljene snimke predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je suca Ivana Bebeka Disciplinskoj komisiji, koja je na današnjoj sjednici donijela odluku o pokretanju disciplinskog postupka te suspendirala Bebeka do donošenja odluke o eventualnoj kazni.

Disciplinska komisija zatražila je očitovanje Ivana Bebeka o ovom predmetu te će idućega tjedna na novoj sjednici donijeti odluku u ovom slučaju'', stoji u priopćenju HNS-a.

Naglašavamo da Bebek još nije potvrdio autentičnost snimke. Još se čeka njegov odgovor.

gol expired Premijerno prikazan dokumentarac o legendarnom hrvatskom treneru: Teško bolesni Ćiro javio se porukom divider

"To ti je klasika. Prvo taj Blaž Duplančić, to je jedno obično štene koje je bilo oslobođeno tjelesnog.

Ta situacija... Livaja se okreće i ovaj digne ruke, dolazi do nekog kontakta po nozi, ali Livaja svoju desnu nogu gura malo udesno, dođe do kontakta i onda se ta noga odbije od tog kontakta i onda sam sebi zapne nogu. To što je on sam sebi zapeo nogu, to bi i bio penal da je taj kontakt stvarno bio, da Livaja nije svojom kretnjom jednako došao do suparnika kao i suparnik do njega. To meni nije kazneni udarac i ne može biti. Odnosno, da ga sviraš, može proć', ali mislim da to nije kontakt za prekršaj.

A ako ćemo mi ići tako da ćemo zadovoljiti Hajduk i navijački puk Hajdukov, pa da onda oni ne bi mijaukali, onda je najbolje da utakmicu na Poljudu krenemo s 2:0 i da onda možemo normalno suditi. To mi je degutantno.

Pričao sam s pet splitskih novinara i oni kažu da ni njima to nije dovoljno za kazneni udarac. Naravno, oni nemaju muda to napisati. Blaž Duplančić je uvijek bio takav i on će umrijeti takav. To je jedno obično smeće. Tko god je malo duže u nogometu, već je navikao na iste scenarije iz kuhinje dole. Nemam se snage više ni živcirati, da ti budem iskren", stoji u snimci koja kola društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider