Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izabran i trener

Navijači u anketi BBC-ja šokirali izborom za igrača godine: Dobio 23 posto glasova i mjesto u momčadi sezone

Sportska redakcija britanske radiotelevizije BBC je proglasila kapetana vodećeg Liverpoola Jordana Hendersona najboljim igračem engleskog prvenstva u sezoni 2019./2020., koje je zbog pandemije koronavirusa prekinuto devet kola prije kraja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Henderson je osvojio 23 posto glasova navijača koji su sudjelovali u BBC-jevoj anketi, drugo je mjesto pripalo njegovu suigraču Sadiju Maneu sa 17 posto glasova, a Kevin de Bruyne iz Manchester Cityja treći je s 14 posto glasova.

Najboljim trenerom proglašen je Nijemac za kormilom Liverpoola Jürgen Klopp, dok je Trent Alexander-Arnold proglašen najboljim mladim igračem.

Idealnu jedanaestoricu Premierlige u sezoni 2019./2020. u izboru BBC-ja čine: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk (Liverpool), Caglar Söyüncü (Leicester), Andy Robertson (Liverpool), Kevin De Bruyne (Manchester City), Jordan Henderson (Liverpool), Bruno Fernandes (Manchester United), Mohamed Salah (Liverpool), Sergio Agüero (Manchester City) i Sadio Mane (Liverpool).

Liverpool je u trenutku prekida prvenstva imao je 25 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Manchester Cityja. Engleski klubovi u ponedjeljak će objaviti kada se vraćaju na nogometne terene i najvjerojatnije će se se prvenstvo nastaviti u lipnju, a sve 92 utakmice odigrat će se pred praznim tribinama i na neutralnim terenima, što ne podržavaju svi klubovi.

gol expired Zvijezda Tottenhama s najvišim počastima odslužila vojni rok: Jedan od petorice najboljih divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider