Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TAKVE SE NE ZABORAVLJA

Bayernovi navijači odali počast legendi kluba, pogledajte što su razvili preko cijele tribine

Prije početka utakmice protiv Villarreala, navijači Bayerna posvetili su koreografiju Gerdu Mülleru.

Eusebio i Gerd Müller (Foto: Afp)

Bayern München i njegovi navijači neće po dobrome pamtiti susret četvrtfinala Lige prvaka protiv Villarreala. Španjolski predstavnici odigrali su strpljivu i discipliniranu utakmicu te su dočekali svoju priliku i eliminirali najbolju njemačku momčad.

Nogometaši Bayerna nisu pokazali puno toga dobrog. Zapravo, ono najbolje vezano uz Bayern na ovoj utakmici napravili su njihovi najvjerniji navijači. Oni su na sjajan način odali počast Gerdu Mülleru, jednom od najvećih nogometaša i posebno napadača svih vremena, koji je preminuo prošlog ljeta.

U izvedbi koreografije sudjelovala je jedna cijela tribina, a uz prikaz Gerdovog lika našla se i poruka koja glasi "Bombarder za vječnost".

Bayern München Villarreal kontrom pred kraj utakmice šokirao Bayern i plasirao se u svoje drugo polufinale Lige prvaka divider

Bavarci i danas imaju takvog bomberdera u liku Roberta Lewandowskog, koji je uostalom došao na drugo mjesto bundesligaških strijelaca svih vremena. On je i u ovoj utakmici bio strijelac, ali to nije bilo dovoljno.

Ispred sjajnog Poljaka je po gore spomenutom broju pogodaka još samo jedan čovjek. Onaj kome se ova koreografija posvetila.

Ako vas zanima kako je izgledalo samo razvijanje koreografije, pogledajte OVDJE, dok OVDJE možete vidjeti službeno objavu Bayerna na kojoj je koreografija prikazana u svom završnom obliku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider