Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tek mu je 19

Bayern ima velike planove za hrvatskog dragulja: Pažljivo biraju gdje će provesti sljedeću sezonu

Lovro Zvonarek prošle sezone debitirao je za Bayern i odigrao nekoliko dobrih utakmica, a ove sezone Bavarci traže dodatni iskorak mladog Hrvata.

Lovro Zvonarek zabio gol za Bayern (Foto: Profimedia)

Lovro Zvonarek prošle sezone debitirao je za Bayern i odigrao nekoliko dobrih utakmica, a ove sezone Bavarci traže dodatni iskorak mladog Hrvata.

Krajem sezone Thomas Tuchel mu je davao sve više minuta, čak je i krenuo od prve minute protiv Wolfsburga, a vratio je njemačkom stručnjaku na najbolji mogući način – pogotkom nakon samo četiri minute.

Bayern je odmah ponudio Zvonareku novi ugovor do 2027. godine, davši mu na znanje da Bavarci vide mladog Međimurca na Allianz Areni u narednim godinama.

Khabib Nurmagomedov Rusi blokirali sve račune Khabibu Nurmagomedovu: Duguje im više od tri milijuna dolara!? divider

Bavarci sada traže novi klub za Zvonareka kako bi napravio dodatan igrački iskorak i uhvatio kontinuitet seniorskog nogometa na najvišoj razini. Plan je igrača poslati na posudbu, a prema informacijama iz Njemačke, postoji interes zaista velikih klubova.

Sky izdvaja Sporting Lisabon, Ajax, Mainz i Anderlecht. Prema neslužbenim informacijama, bavarski gigant želi Zvonareka najprije vidjeti u Bundesligi kako bi im bio pod okom. Dakle, Mainz se izdvaja kao najbolja opcija, ali odlazak u Sporting nudi mu mogućnost igranja u Ligi prvaka.

Slatke brige za našeg mladog reprezentativca koji je Slaven Belupo napustio prije dvije godine u transferu vrijednom 1,8 milijuna eura.

Jan Vertonghen Nevjerojatan broj autogolova na Euru, ali još nije srušen rekord: Evo na kojem ih je turniru palo najviše divider

Sergej Jakirović VIDEO Dinamo počeo s pripremama, šuška se o pojačanjima: "Aktivni smo, radimo" divider

Tko je prvi favorit za naslov prvaka Europe?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider