Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro znano ime

Bomba iz Münchena: Bayern smijenio Nagelsmanna, već je poznat njegov nasljednik!

Julian Nagelsmann više neće biti trener Bayerna.

Bayern (Foto: Afp)

Iako službeni Bayern o tome (zasad) šuti, čini se da je Julian Nagelsmann smijenjen i on više neće biti trener bavarskog giganta.

Tu vijest je prvi kao ekskluzivu objavio njemački Bild, a zatim je potvrdio i Fabrizio Romano, najpoznatiji insajder u novije nogometno doba.

Osim potvrde vijesti o otkazu Nagelsmannu, Romano navodi i da će njegov nasljednik biti Thomas Tuchel, bivši trener Borussije Dortmund, PSG-a i Chelseaja.

Nagelsmannu su presudila očajna izdanja u Bundesligi gdje je Bayern već godinama dominantan, ali ove sezone mu itekako visi naslov prvaka. Bavarci su u domaćem prvenstvu pobijedili u samo 15 od 25 dosadašnjih utakmica, previše je tu bilo kikseva koji su itekako narušili povjerenje klupskih čelnika u Nagelsmanna.

Ligom prvaka se prošetao do četvrtfinala, bio je prvi u skupini i zatim u osmini finala eliminirao PSG, ali kobne su bile predstave u Bundesligi, gdje je prije ove reprezentativne stanke Bayern poražen na gostovanju kod Bayera u Leverkusenu, prepustivši prvo mjesto Borussiji Dortmund.

Novi trener premijeru na klupi će imati baš protiv vodeće Borussije koju će Bayern ugostiti 1. travnja na svojoj Allianz Areni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider