Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi direktor, ista politika

Bayern ne želi ni čuti za kupnju svjetske zvijezde: "Transfer viši od 100 milijuna eura je nezamisliv"

Jedan od najtraženijih nogometaša današnjice ove sezone postigao je 37 golova i zabilježio 11 asistencija u svim natjecanjima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački nogometni prvak Bayern i ne razmišlja o kupovini napadača Borussije iz Dortmunda Erlinga Haalanda jer si to ne može priuštiti, kazao je budući izvršni direktor kluba Oliver Kahn.

"Oprostite, ali oni koji govore o Halandovu transferu još uvijek nisu razumjeli situaciju", rekao je Kahn za njemački list Bild.

"Transfer koji se procjenjuje na više od 100 milijuna eura trenutačno je apsolutno nezamisliv za Bayern", dodao je Kahn, koji će na mjestu izvršnog direktora kluba naslijediti Karla-Heinza Rummeniggea krajem godine.

Legendarni bivši vratar njemačke reprezentacije i Bayerna dodao je kako sjajna forma Roberta Lewandowskog, koji je ove sezone postigao 39 ligaških golova, znači da Bayern ionako ne mora kupovati novog napadača.

"Robert još ima dvogodišnji ugovor. Njegove izvedbe ne mogu se dovesti u pitanje. Siguran sam da može držati ovu razinu još nekoliko godina. To je dovoljan razlog da ne razmišljamo o Haalandu", poručio je Kahn.

Jedan od najtraženijih nogometaša današnjice Norvežanin Erling Haaland ove je sezone postigao je 37 golova i zabilježio 11 asistencija u svim natjecanjima.

Nagađa se kako bi Haaland ovoga ljeta mogao napustiti Borussiju za oko 150 milijuna eura, posebice nakon što su njegov agent Mino Raiola i otac Alf-Inge Haaland išli na turneju po Europi i sastajali se s nekoliko klubova kako bi razgovarali o budućnosti 20-godišnjaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider