Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamjena za Ribberyja

Bayern spreman poslati spektakularnu ponudu za njemačkog bisera u Premierligi

Bayern München je spreman ponuditi 70 milijuna funti za mladu zvijezdu Manchester Cityja Leroya Sanea, prenosi Guardian.

Leroy Sane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Leroy Sane pridružio se Manchester Cityju u kolovozu 2016. godine iz Schalkea, a sada bi se ponovno mogao vratiti u Bundesligu.

Naime, Saneu nedostaje više vremena u igri. Od kakao je stigao u Manchester, odigrao je preko 100 utakmica za City te upisao 39 golova i 45 asistencija. Posebno je impresivan bio u sezoni 2017./2018., kada je osvojio i nagradu za najboljeg mladog igrača Premierlige.

Sane je također imao pristojnu proteklu sezonu, postigavši 16 golova i podijelivši 18 asistencija u 41 nastupu u svim natjecanjima. Međutim, posljednjih nekoliko tjedana uglavnom se koristio kao zamjena.

U posljednjih pet prvenstvenih utakmica Sane je samo jednom započeo u prvoj postavi, ali je kasnije zamijenjen u 64. minuti i već su se pojavile špekulacije oko njegovog mogućeg odlaska s Etihada.

Pouzdani novinar Guardiana Fabrizio Romano izvijestio je o potencijalnoj ponudi Bayerna od 70 milijuna funti za njegove usluge. Znamo kako su se Bavarci ove sezone konačno oprostili od Riberyja i Robbena, a Sane je njemački reprezentativac i sigurno bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima.

gol expired City ne želi izgubiti Guardiolu: Na stolu ugovor viši od 100 milijuna eura divider

Sane ima tek nešto više od dvije godine u svom trenutnom ugovoru, a Pep guardiola je nedavno rekao:

''Već godinu i pol dana pokušavamo potpisati novi ugovor. Želimo ga.''

''Ako želite produljiti ugovor, to znači da ga želite. Nećete produžiti njegov ugovor zato jer ga ne želite. To je kao s Gündoganom'', navodi Manchester Evening News.

Međutim, prema Guardianu, Sane je navodno oduševljen idejom oko povratka u Njemačku, gdje bi mogao postati nezamjenjivi član udarne postave.

''On je super igrač s odličnim kvalitetama i velikim potencijalom. Već sam puno puta vidio koliko je dobar. To je igrač koji nas odmah može poboljšati, on podiže momčad'', rekao je napadač Bayerna Robert Lewandowski.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider