Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne zanima me što on kaže"

Pred Bayernom je velika odluka: Predsjednik poručio da Kovač odlučuje, Salihamidžić se naljutio

Sudbina Bayernove zvijezde neizvjesna je, a pred vodećom je četvorkom bavarskog giganta teška odluka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

James Rodriguez stigao je u Bayern 2017. na dvogodišnju posudbu iz Reala. Posudba se polako bliži kraju, a još je nejasan status kolumbijskog nogometaša u bavarskom gigantu.

Bayern može otkupiti Jamesa za 42 milijuna eura, a čelnici prvaka Njemačke imaju još 89 dana za odluku. Tada istječe posudba, a Zinedine Zidane navodno ne računa na Jamesa u svojim zamislima.

Tako je kolumbijska zvijezda trenutno ni na nebu, ni na zemlji, a čini se da u Bayernu još nisu sigurni što napraviti. James je postao glavna tema nakon što je u demoliranju Mainza postigao hat-trick, a nakon utakmice čelnici Bayerna izbjegavali su konkretan odgovor oko njegove budućnosti.

"Moramo odlučiti želimo li ga zadržati ili ne. On je sjajan igrač, a na kraju će nam trener reći što želi", rekao je predsjednik kluba Uli Hoeness.

Međutim, Niko Kovač nije htio govoriti o toj temi, a umjesto toga nahvalio je sjajnu izvedbu Kolumbijca. No zato od izjava nije bježao sportski direktor Hasan Salihamidžić. Prvo je rekao da još imaju vremena, a kada su ga novinari podsjetili na Hoenessove riječi, Salihamidžić je podigao ton.

"Zašto mi uvijek kažete što je rekao Hoeness? Ne zanima me što je rekao. Svako pitanje počinje s Hoenessom. Ne želim komentirati njegove izjave", prenosi Sport1, koji piše da je Salihamidžić bio vidno iziritiran.

Na kraju je ipak objasnio kako planiraju riješiti slučaj James.

"Raspravit ćemo i odlučiti Hoeness, Rummenigge, Kovač i ja. Mi smo Bayern i odlučujemo zajedno. Razgovarat ćemo i napustiti prostoriju kad se složimo. Tako to funkcionira u Bayernu", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider