Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je dogovoreno

Službeno: Philippe Coutinho postaje novi igrač Bayerna! Na Allianz Areni će se plesati Samba

Iz Bayerna je stigla potvrda da će Philippe Coutinho ovih će dana napustiti Barcelonu i postati novi igrač Bayerna.

Philippe Coutinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Brazilac Philippe Coutinho postat će novi igrač Bayerna u nadolazećim danima! Vijest je potvrdio i sam Bayern, nakon što je kiksao na otvaranju domaćeg prvenstva odigravši tek 2:2 protiv Herthe. 

"Mogu potvrditi da smo Salihamidžić i ja dogovorili s Barcelonom dolazak Coutinha. Njegovo ime nije toliko važno koliko kvaliteta koju donosi", rekao je Karl-Heinz Rummenigge. 

"Nije samo Bayern sretan zbog njegovog dolaska, već i cijela Bundesliga. To je veliki igrač koji dolazi u našu ligu", kazao je Kovač nakon susreta s Herthom.

Hertha zabija pogodak Bayernu (Foto: AFP) Kiks Bayerna na otvaranju nove sezone: Kovač zaradio zvižduke već u 1. kolu! divider

Brazilac će u nedjelju ili ponedjeljak proći uobičajeni liječnički pregled u Bayernu, nakon čega će potpisati jednogodišnju posudbu s pravom prvokupa. 

Nije pretjerano reći da je Brazilac, barem zasad, najveći Barcin promašaj u povijesti. Ovim potezom to je javno i priznala.

Bit će to drugo veliko pojačanje Bayerna, nakon što je u Munchen stigao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. On je također stigao na posudbu, s pravom prvokupa na kraju sezone.

Pretpostavlja se da je isti slučaj i s Coutinhom, samo uz daleko veći iznos.

Ivan Perišić u Bayernu Ivan Perišić i službeno u Bayernu, stigao na posudbu: ''Kada te ovakav klub zove, ne odbijaš'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider