Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ivan mu je uzor

Perišićev suigrač: "Upitao sam ga što jede za večeru, šokirao sam se kad mi je odgovorio"

Alessandro Bastoni kaže kako mu je Interov veteran Ivan Perišić jedan od uzora u momčadi, ali ne slijedi ga baš slijepo...

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Milanski Inter je u nedjelju uvečer odradio svoj posao protiv Cagliarija i ostao u utrci za naslov u Serie A do posljednjeg kola. Poslije utakmice pred mikrofone talijanskih medija stao je Interov branič Alessandro Bastoni koji je nahvalio Ivana Perišića.

Hrvatski reprezentativac još nije produljio ugovor s Interom, a posljednjih mjeseci je u sjajnoj formi unatoč tome što mu je 33 godine na grbači. Njegov utjecaj u svlačionici također se teško može mjeriti, tvrdi mlađi kolega Bastoni, koji je posebno oduševljen njegovim fizičkim stanjem u ovoj dobi.

Alessandro Bastoni Alessandro Bastoni (Foto: Afp)

Dodaje kako je Perišićev pristup, predanost treningu i iskustvo od velike pomoći mlađim igračima u Interu, a on kaže kako mu je Vatreni jedan od uzora.

"Znate kako je Perišić uvijek u top-formi i ide jako na svaku loptu. Nije samo na utakmicama najbolji, takav je na svakom treningu. Zanimalo me kako mu to uspjeva pa sam ga za večerom upitao što to jede kako bih ga kopirao“, rekao je Bastoni.

Ivan Perišić Inter ostao u utrci s Milanom za naslov prvaka Italije do zadnjeg kola divider

Ali Ivanov ga je odgovor iznenadio…

“Jeo je kruh, puretinu i avokado, ostao sam u šoku, to nije za mene, od te kombinacije bih imao halucinacije“, nasmijao se pa završio ozbiljno: „On je vrhunski profesionalac, odigrao je 120 minuta protiv Juventusa u kupu i bio sjajan protiv Cagliarija.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider