Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dramatično odbrojavanje

Barišić uoči Skupštine sazvao izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora Dinama, evo koji mu je cilj

Izborna skupština Dinama počinje u 12:00.

Mirko Barišić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Točno u podne trebala bi u Maksimiru početi izborna skupština Dinama na kojoj će se birati novi predsjednik kluba.

Dilema je Mirko Barišić ili Velimir Zajec odnosno hoće li i dalje Barišić voditi klub ili će navijači uspjeti u svojoj namjeri da postave Zajeca za predsjednika.

Povodom biranja novog čelnika kluba Bad Blue Boysi su najavili okupljanje ispred Maksimira, a u iščekivanju do početka Skupštine stiže vijest da je Barišić sazvao izvanredni sastanak Izvršnog odbora Dinama.

Barišić i suradnici žele sa sudjelovanja na Skupštini izbaciti nekoliko ljudi koji su na prošlotjednim izborima za Skupštinu izabrani na "Barišićevoj listi 35", a u međuvremenu su javno se izjasnili da će na izborima za predsjednika dati glas Zajecu.

To su Lovro Maržić, Janko Gogolja i Hrvoje Josip Balen.

Podsjetimo, u Skupštini je 60 ljudi. Njih 35 ušlo je s Barišićeve liste, a 25 s navijačke liste Dinamovo proljeće iza koje su stajali Bad Blue Boysi.

Da bi se navijačima ostvarila želja da maknu Barišića te da Zajec postane novi predsjednik, moraju pronaći šest skupštinara s Barišićeve liste koji bi mu okrenuli leđa i glasali za Zajeca. Kad je Barišić osjetio da bi se to možda moglo i dogoditi, odlučio je sazvati izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora na kojoj će pokušati maknuti iz Skupštine te preletače u Zajecov tabor.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider