Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Griezmann bez kazne

Barceloni smiješna kazna zbog pregovora s Griezmannom, u Atleticu ogorčeni

Španjolski nogometni savez ( RFRF) kaznio je u četvrtak Barcelonu s 300 eura kazne zbog kršenja pravila u pregovorima da iz Atletico Madrida dovede Antoinea Griezmanna.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Francuski je reprezentativac u srpnju prešao iz Atletica u Barcu za 120 milijuna eura, a katalonski je klub pregovarao s Griezmannom dok je još bio pod ugovorom s Atleticom i bez znanja Atletica.

RFEF-ov je odbor u četvrtak svoju odluku o kazni obrazložio time da je Barcelona prekršila pravila pregovarajući s francuskim nogometašem dok je još bio ugovorom vezan za madridski klub i bez njegova dopuštenja. Griezmann nije zaradio nikakvu kaznu.

Naime, u Atleticu smatraju da su prevareni i tražili su još 80 milijuna za Griezmannov transfer. Radi se o tome da je Griezmann u svom posljednjem ugovoru koji je potpisao s Atleticom imao izlaznu klauzulu od 200 milijuna eura, ali i jedan dodatak: poslije 1. srpnja 2019. godine ta se klauzula spušta na 120 milijuna eura.

Carles Puyol sa suprugom Vanessom Lorenzo (Foto: AFP) Legenda Barce odbila Bartomeuovu ponudu i rastužila navijače: I Messi smatra da je ''bio idealan'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider