Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U dobrim odnosima

Na pomolu suradnja dva europska velikana: ''Barcelona nam želi slati igrače, ali postoji jedna stvar''

Prema Ajaxovom direktoru Marcu Overmarsu, Barcelona je zainteresirana za suradnju sa slavnim nizozemskim klubom.

Edwin van der Sar, David Neres i Marc Overmars (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ako se pita Barcelonu, nekoliko njezinih talenata bi trebalo preseliti u Ajax na posudbu kako bi stekli iskustvo, no Marc Overmars ističe da pregovori još nisu napredovali.

Ovo desetljeće Ajax je već imao Isaaca Cuencu i Bojana Krkića iz Barcelone, dok su Jasper Cillessen i Frenkie de Jong dogovorili transfer u suprotnom smjeru.

''Znamo da smo u dobrim odnosima s Barcelonom. Oni žele razgovarati s nama da vide mogu li k nama poslati igrače'', priznao je Overmars, i sam bivši igrač Barcelone.

''Ali postoji jedna stvar: naravno, ne želimo uzeti previše igrača iz Barcelone. Mi nismo njihova filijala. Međutim, planovi nisu toliko razvijeni'', kazala je nizozemska legenda.

Overmarsu je važno da Ajax dobro nadomjesti igrače koji odlaze, ali isto tako i zadrži neke koji se nalaze na meti brojnih klubova poput Davida Neresa.

''Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo Neresa zadržali ovdje, i mislim da ćemo uspjeti'', zaključio je direktor Ajaxa.

Legende protiv Icardija, Batistuta mu spustio: ''Moja žena to ne bi nikad pričala'' Mauro Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP) +4 Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider