Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
top u nogama

Barcelona u lovu na "turskog Messija": Predviđaju mu osvajanje Zlatne lopte!

Katalonski div Barcelona zagrizao je za tursku senzaciju Cengiza Undera.

Cengiz Under (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sportski direktor Rome Monchi otkrio je turskim medijima da u Barceloni postoji interes za usluge 20-godišnjeg krilnog igrača Cengiz Undera. Riječ je o turskom reprezentativcu, članu Rome koji je prošlog ljeta stigao u Italiju iz Basaksehira.

Neki su nogometni stručnjaci već proglasili Undera budućim osvajačem Zlatne lopte, pa nije ni čudo da ga škicaju brojni europski velikani, a među njima i Barcelona.

"Istina je da je Barcelona zainteresirana. Bayram Tutumlu (menadžer) ima dobar odnos s Barcelonom, te me on obavijestio o njezinom interesu. Ponudu još nismo dobili, ali ne bi me začudilo da stigne ovog ljeta", rekao je Monchi, koji se pak nada da će Under ostati.

"On je za nas vrlo važan igrač i ima sve kvalitete da bude novi vođa Rome", otkrio je sportski direktor Rome.

Zanimljivo, Under će već idućeg mjeseca imati priliku pokazati se Barceloni u njihovom ogledu u četvrtfinalu Lige prvaka. Bilo bi iznenađenje da ga ne vidimo, jer je dečko jedan od najzaslužnijih što je Roma uopće prošla osminu finala.

Podsjetimo, Under je zabio pogodak u Ukrajini kada je Šahtar slavio s 2:1 u prvoj utakmici osmine finala i upravo je taj pogodak u gostima presudio, jer je ukupni rezultat nakon dvije utakmice bio 2:2.

Bio mu je to debi u Ligi prvaka, nakon što je prethodnih šest susreta u grupnoj fazi propustio. U domaćem je prvenstvu zaigrao u 21 utakmici, ali nekoliko manje od 10 minuta. U posljednjih je sedam utakmica postigao pet pogodaka i upisao asistenciju. Bio je strijelac jednog gola u pobjedi Rome kod Napolija, kojim je omogućio Juventusu da zasjedne na vrh Serie A.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider