Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne odustaje

Barca uključuje Rakitića u transfer sagu oko najveće želje ovog ljeta?

Nastavlja se sapunica između Barcelone i Liverpoola oko brazilske zvijezde Philippea Coutinha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od dolaska iz Intera 2013., Coutinho je postao jedan od najboljih igrača Liverpoola te jedan od najtraženijih veznjaka svijeta. No, Klopp ima Coutinha u svojim planovima za iduću sezonu, a navijači niti ne žele pomišljati na mogućnost njegove prodaje.

Ne bi bilo prvi put da je Barca otela najveću zvijezdu Liverpoola. 2014. godine s Anfielda prema Barceloni otišao je Luis Suarez, koji je te sezone bio među najboljim igračima Premierlige, ali i Europe.

Međutim, ukoliko Redsi žele ostati u utrci s ostalim engleskim velikanima, do prodaje Coutinha ne bi smjelo doći. Barca se pokušava vratiti na pobjedničke staze te u Coutinhu vidi čovjeka koji bi im trebao pomoći na tom putu. Njihova želja da potpišu 25-godišnjeg veznjaka samo bi mogla eskalirati ako se realizira transfer Neymara u PSG.

Ponude za Coutinha dosad su se kretale oko 80 milijuna funti, ali Liverpool je navodno izjavio kako neće uzimati u obzir ni jednu ponudu ispod 130 milijuna funti. Ali ako Neymar ode u PSG, Barcelona će imati taj novac.

No, Barca razmišlja i o nešto drugačijem pristupu. Najnovije informacije iz španjolskih medija govore o tome kako bi Barcelona mogla pristupiti Liverpoolu novčanom ponudom u koju bi bio uključen i hrvatski veznjak Ivan Rakitić. Iako do nje još treba doći, vjeruje se kako bi izdašna financijska ponuda i etablirani vezni igrač bili dovoljni da slome čelnike Redsa.

Hoće li Liverpool uopće pristati na prodaju Coutinha, to tek treba vidjeti. Jedno je sigurno, unatoč silnom opiranju Liverpoola, daleko od toga da je sapunica oko brazilskog veznjaka gotova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider