Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće im stajati na putu

Barca ''spremna'' prodati Rakitića za dobru cijenu: Može li postati prvi Hrvat u slavnom klubu?

Kako prenosi ''Express'', Barcelona neće stajati na putu Manchester Unitedu ako odluči dovesti Ivana Rakitića za pravu cijenu.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Osim što je stavio naglasak na mlađe igrače, Ole Gunnar Solskjaer bi želio pronaći iskustvo na ključnim pozicijama. A 31-godišnji hrvatski veznjak Ivan Rakitić već se spominjao u kontekstu potencijalnog prelaska na Old Trafford.

Rakitić je s Barcelonom osvojio četiri naslova prvaka Španjolske i jedan trofej Lige prvaka. Hrvatski veznjak je također ove sezone skupio deset asistencija, ali Barca očito više ne vidi Rakitića kao nedodirljivog, pogotovo nakon najavljenog dolaska Frenkieja de Jonga iz Ajaxa.

Doduše, Rakitić je nedavno u razgovoru za dnevni list El Mundo rekao kako ''dolazak De Jonga nema veze s njim, jer njih dvojica ne igraju na istoj poziciji te da on nikada nije razmišljao o odlasku''.

Manchester United se nada da će doći do realizacije posla, ali će prije toga morati platiti za njega. Vrednovanje Rakitića u Barceloni je nejasno, ali se smatra da bi taj iznos trebao premašiti 35 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider