Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sudac "briljirao"

Remi u eksplozivnom derbiju: Sjajni golovi, visoke tenzije i kartoni obilježili El Clasico

Iako rezultatski nebitan, posljednji El Clasico sezone ponudio je puno uzbuđenja.

Galerija Leo Messi i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Slavlje Barcelone (Foto: AFP) Momčad Barcelone (Foto: AFP) +8 Karim Benzema (Foto: AFP)

Iako ovaj puta El Clasico nije imao nikakvu natjecateljsku težinu, jer je Barcelona već osigurala naslov prvaka, dvoboj na Camp Nou bio je dovoljno zanimljiv, a na kraju je završilo neodlučeno 2:2, premda je Real cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više.

Utakmicu su obilježili sjajni golovi, ali i visoke tenzije, mnogo kartona i sudačke pogreške.

Prvi gol nije trebalo dugo čekati. Nakon lijepe akcije Barcelone mrežu je u 10. minuti zatresao Luis Suárez. No Real je brzo došao do poravnanja nakon pogotka Cristiana Ronalda u 15. minuti.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+3) problemi za Barcelonu jer je desni branič Sergi Roberto isključen zbog toga što je laktom udario Marcela. U poluvremenu trener Reala ostavio je na klupi Ronalda, koji se žalio na ozljedu, a zamijenio ga je Marco Asensio.

Barcelona u nastavku, unatoč igraču manje, ponovno vodi, a strijelac je Lionel Messi u 52. minuti. Igrači Reala prosvjedovali su kod suca tvrdeći da je golu prethodio prekršaj na Varaneu, ali bez uspjeha.

U 70. minuti Lionel Messi nije iskoristio stopostotnu priliku, a kazna je stigla već u 73. minuti, kada je Gareth Bale donio izjednačenje Realu na 2:2, što je bio i konačan rezultat.

U dresu Reala Luka Modrić odigrao je cijeli susret, pruživši solidnu partiju, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 84. minuti. Ivan Rakitić za Barcu je igrao svih 90 minuta.

VIDEO --------------> BARCELONA - REAL MADRID 2:2

BARCELONA: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitić, Busquets, Iniesta (Paulinho, 58), Coutinho (Semedo, 46), Messi, Luis Suarez (Alcacer, 90+2).

REAL MADRID: Keylor Navas, Nacho (Lucas Vazquez, 68), Varane, Ramos, Marcelo, Modrić, Casemiro, Kroos (Kovačić, 84), Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo (Asensio, 46).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider