Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEŠTO SE POKRENULO

Barcelona prihvatila ponudu Uniteda za De Jonga, Crveni vragovi blizu angažmana i stopera

Tjednima dugi pregovori Barcelone i Manchester Uniteda ušli su u završnu fazu.

Frenkie De Jong (Foto: Afp)

Igra mačke i miša između Manchester Uniteda i Barcelone kao da je završila. Kako javlja Fabricio Romano, klubovi su dogovorili cijenu za Frenkieja De Jonga, igrača koji je najveća transfer želja Erika ten Haga

Dogovorena je cifra koju će United isplatiti za nizozemskog reprezentativca, a radi se o 75 milijuna eura, koji se mogu podići za još deset.

Naravno, to ne znači kako će De Jong postati igrač Uniteda, budući da je najveći problem ovog cijelog posla zapravo on sam. Njemu bliski izvori otkrivaju kako on ne želi u Manchester. Već je sam izjavio kako je Barcelona klub njegovih snova u kojem želi ostati, no ako već to nije moguće, United mu nije opcija.

Lisandro dolazi već ovog tjedna

S druge strane, klub je gotovo sve dogovorio po pitanju angažmana nogometaša koji niti jednog trenutka o dolasku u Manchester nije dvojio. To je stoper Ajaxa Lisandro Martinez, za kojeg će Ajaxu biti isplaćeno oko 50 milijuna eura.

24-godišnji stoper tako bi nastavio raditi s Ten Hagom, koji ga je 2019. doveo u Ajax te promovirao u jednog od najtraženijih stopera Europe.

On bi već danas ili sutra trebao doputovati u Manchester te sve dogovoriti, a onda će biti predstavljen kao treće ovosezonsko pojačanje kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider