Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nezaustavljivi šišmiši

Barca slavila uz neregularan gol, zahuktala Valencia pregazila Sevillu

Barcelona je teže od očekivanog svladala posljednju Malagu, a puno je uvjerljivija bila Valencia.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Barcelone na svom su Camp Nou svladali posljednju Malagu sa 2:0 (1:0) u utakmici 9. kola španjolskog prvenstva i zadržali vodeću poziciju na ljestvici ispred Valencije koja je sa 4:0 svladala Sevillu.

Katalonci su do vodstva stigli već u 2. minuti pogotkom Deulofeua, ali gol je zapravo trebao biti poništen, jer je kod ubačaja Dignea lopta cijelim obujmom bila izvan granica igrališta. No, glavni sudac i njegovi pomoćnici to nisu vidjeli.

Barcelona je imala sreće i kod drugog pogotka. Messi je bio u ulozi asistenta, a Iniesta strijelca. No, kod udarca kapetana Barcelone loptu je u vlastitu mrežu skrenuo Rosales koji je pokušao blokirati.

Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Barcelonu.

Barcelona - Malaga 2:0

Mnogo uvjerljivija bila je Valencia koja je pred svojim navijačima svladala Sevillu sa 4:0 uz dva pogotka Guedesa te po jedan Zaze i Mine. U prošlom kolu Valencia je sa 6:3 nadigrala Betis na gostovanju pa je protiv seviljskih klubova u dvije utakmice došla do šest bodova uz gol-razliku 10:3. Bila je ovo peta uzastopna pobjeda Valencije.

Valencia - Sevilla 4:0

Tako je redoslijed na vrhu ostao isti. Barcelona vodi sa 25 bodova, Valencia je druga sa 21. Treći je Real Madrid sa 17 bodova i utakmicom manje. Na začelju su Alaves sa tri i Malaga s jednim bodom.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider