Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"kraj" sezone već u ožujku?

Barcelona ovakvu sramotu ne pamti: U posljednjih 20 godina nije pretrpjela toliko poniženja kao ove sezone

Barcelona bi već početkom ožujka mogla ispasti iz svih utrka za trofej ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon teškog i sramotnog poraza koji je Barcelona pretrpjela na svom travnjaku u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a pojavile su se brojne statistike o rekordima. Nevjerojatno zvuči podatak da je ova Barcelona, s Lionelom Messijem kao vođom, pretrpjela čak dva domaća poraza s tri gola razlike ove sezone.

I prvi se dogodio u Ligi prvaka, protiv Juventusa. Bilo je 3:0 za talijanski sastav, a sinoć i 4:1 za pariški. Nestvarno zvuči, ali u posljednjih 20 sezona, kombinirano u svim natjecanjima, Barcelona nije izgubila dvije utakmice s tri razlike na svom stadionu.

gol expired Žestoka svađa Piquea i Griezmanna: Poznate točne riječi, bilo je spominjanja majki divider

Isto tako tek su dva nogometaša u posljednje 24 godine te sveukupno njih devet u povijesti zabila tri ili više pogodaka na Camp Nouu. Prije Mbappea to je polazilo za nogom Forlanu (2005.), Ševčenku (1997.), Pantiću (1997., zabio četiri gola), Baltazaru (1989.), Peni (1987.), Kurbosu (1984.), Puškašu (1963.) i Luisu Aragonesu (1961.).

Taman se učinilo da Barcelona počinje raditi pod Ronaldom Koemanom kao dobro podmazani stroj, a onda je stigla ova pljuska koja bi ponovno mogla dobro prodrmati temelje kluba.

Ako ispadne u polufinalu Kupa Kralja (Sevilla dobila prvu utakmicu 2:0), te s obzirom na veliki zaostatak za Atletico Madridom u domaćem prvenstvu, Barcelona će već početkom ožujka ostati bez ijednog trofeja u ovoj sezoni.

gol expired Liverpool se sjajno proveo u našem susjedstvu, na pragu je četvrtfinala divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider