Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U nezgodnom trenutku

Barcelona objavila da ju je pogodio "težak udarac": Nekoliko tjedana bez važne karike

Barcelona ima 56 bodova iz 21 utakmice, osam više od drugoplasiranog Real Madrida. U 22. kolu će Barcelona u nedjelju ugostiti Cadiz koji je na 16. mjestu.

Pedri (Foto: Afp)

Barcelonin veznjak Pedri, koji je zaradio ozljedu butnog mišića u dvoboju Europske lige protiv Manchester Uniteda (2:2), morat će izbivati nekoliko tjedana s travnjaka.

Pedri je igru napustio u 41. minuti, a zamijenio ga je Sergi Roberto.

Barcelona u svom priopćenju nije navela koliko dugo će biti bez svoje mlade zvijezde, ali španjolski dnevnik As je naveo podatak da bi Pedri mogao izbivati četiri tjedna, što bi značilo da neće moći igrati uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige, koja je na rasporedu 23. veljače u Manchesteru.

"Ova je vijest težak udarac za Barcelonu, jer je Pedri bio u sjajnoj formi te je imao ključnu ulogu u sadašnjem nizu utakmica bez poraza", stoji u priopćenju vodeće momčadi španjolskog prvenstva.

Barcelona ima 56 bodova iz 21 utakmice, osam više od drugoplasiranog Real Madrida. U 22. kolu će Barcelona u nedjelju ugostiti Cadiz koji je na 16. mjestu.


Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX