Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pišu talijani i španjolci

Lautaro Martinez odbio produljiti ugovor s Interom i otvorio vrata odlaska kod svog idola?

Lautaro Martinez navodno je odbio ponudu Intera za produljenje ugovora i spreman je na veliki iskorak u svojoj karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonske novine Sport tvrde da je Barcelona spremna udvostručiti plaću argentinskog napadača Lautara Martineza već nadolazećeg ljeta, kako bi spriječila Inter da produlji ugovor svom ponajboljeg igraču momčadi.

gol expired "Kraljica plaže", svjetska prvakinja i djevojka koja je pobijedila Neymara ima novi trik za vas divider

Martinez ima ugovor s Interom do ljeta 2023. godine, no prema posljednjim informacijama iz Italije Argentinac je odbio produljiti ugovor. Inter mu navodno nudi četiri milijuna eura godišnje, a Barcelona je spremna dati mu čak dvostruko više.

S obzirom da je u Inter stigao vrlo mlad Lautaro ima donekle nisku odštetnu klauzulu u visini 111 milijuna eura. Ove je sezone eksplodirao u svim natjecanjima postigao 16 pogodaka i upisao četiri asistencije, zbog čega je između ostalog i velika želja Barcelone.

gol expired Loše vijesti iz Italije: Zvijezda Juventusa ponovno pozitivna na koronavirus divider

Lionel Messi je već blagoslovio njegov dolazak, te je sada na upravi Barcelone da nadolazećeg ljeta proda potrebne igrače i dovede jednog ili obojicu velikih želja - Martineza i Neymara.

Osim Barcelone za usluge argentinskog napadača zainteresirani su Chelsea, Real Madrid i Manchester United.

gol expired UFC-ova ljepotica ponovno zagolicala maštu fanova te pritom ostavila i svoj broj mobitela: "Pišite mi" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider