Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće mu praviti probleme

Barcelona našla način kako dovesti Lewandowskog: Dat će manje novca i jednog (nezadovoljnog) igrača

Robert Lewandowski želi u Barcelonu, Barcelona želi njega i taj transfer bi se mogao dogoditi ovo ljeto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić potvrdio je da je Robert Lewandowski i službeno rekao ljudima u klubu da želi otići u Barcelonu.

Budući da Poljak ima ugovor s Bayernom do kraja sezone, Bavarci ga neće tek tako pustiti odnosno tražit će za njega određenu odštetu. Kako je riječ o čovjeku koji je toliko toga dao klubu, pretpostavlja se da Bayern neće raditi probleme Lewandowskom.

No, prepreka realizaciji ovog transfera je financijsko stanje Barcelone koje nije nimalo bajno. Dapače, Katalonci grcaju u dugovima pa povratnik na predsjedničku funkciju Joan Laporta ima pune ruke posla.

Trener Xavi je nedavno kazao da bi volio vidjeti Lewandowskog u momčadi iduće sezone, izrazivši sumnje u izvedivost cijelog posla. Jasno, zbog financija.

Međutim, El Mundo Deportivo javlja da su se na Camp Nouu dosjetili kako dovesti Lewandowskog a da pritom ne prodube značajno svoje dubioze.

Spremni su platiti 35 milijuna eura i dati Memphisa Depayja, nizozemskog krilnog napadača čiju tržišnu vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 45 milijuna. Katalonci vjeruju da bi to moglo zadovoljiti apetite Bayerna za napadača koji će ovo ljeto proslaviti 34. rođendan.

Depay navodno baš i nije najsretniji u Barceloni s cjelokupnom situacijom kako se sve odvija i rado bi promijenio sredinu, a teško da postoji bolja adresa od Bayerna s koje bi on mogao dobiti ponudu u ovom trenutku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider