Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zapinje oko plaće

Donio je Bayernu Ligu prvaka, a sad je na izlaznim vratima: Barca, Real i United nanjušili pravo pojačanje

Kingsley Coman je sve bliže odlasku iz Bayerna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ljeto 2020. godine finale Lige prvaka između Bayerna i PSG-a prelomio je Kingsley Coman.

Francuski reprezentativac postigao je jedini pogodak na stadionu u Lisabonu i donio Bavarcima naslov prvaka Europe.

U to vrijeme Coman je bio kralj, ali u međuvremenu se njegov status u svlačionici promijenio. Prednost na krilnim pozicijama imaju Serge Gnabry i Leroy Sane, a Coman je nezadovoljan zbog te činjenice, ali i plaće koju bi trebao imati u novom ugovoru.

Postojeća ugovorna obveza veže ga s Bayernom do ljeta 2023. i pregovori su već otvoreni, ali ogroman je raskorak između onog što Francuz želi i što Bavarci nude. Bayern mu nudi ugovor do 2027. s godišnjom plaćom od 15 milijuna eura, a on traži 20 milijuna po sezoni i jasno je da se dogovor, u ovom trenutku, ne nazire.

Prevelik raskorak između ponude i potraživanja

Kao puno izvjesnija opcija čini se njegov odlazak odnosno prodaja. Njemački Bild je objavio da Hasan Salihamidžić i Marco Neppe pregovaraju s Comanovim ocem Christianom, ali pregovori su, čini se, zašli u slijepu ulicu.

El Mundo Deportivo pak javlja kako su u igri za dovođenjem Comana tri kluba: Barcelona, Manchester United i Real Madrid.

Svi oni čekaju rasplet situacije u Bayernu i pripremaju ponudu kojom bi mogli zadovoljiti apetite Bavaraca oko odštete i ispuniti Comanove želje glede plaće. Pritom je jasno da su tu United i Real u puno povoljnijoj poziciji s obzirom na ne baš blistavo financijsko stanje Barce.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider