Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca i Real prijete

Tajni sastanak u Münchenu: Bitka titana za jednog od najvećih talenata svijeta

Ofenzivni veznjak Cityja Leroy Sane već dulje vrijeme nalazi se na meti Bayerna, ali u svojim redovima navodno bi ga voljeli vidjeti Barcelona i Real.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema njemačkom Bildu, Leroy Sane na stolu ima ponude dva neimenovana kluba, dok Bayernov položaj ugrožen od divova iz La Lige.

Njemački list navodi da je ovog tjedna došlo do tajnog sastanka u Münchenu između Bayerna i LIAN Sportsa, koji zastupa Sanea i Jeromea Boatenga. Vjeruje se da je Bayern na tom sastanku predstavljao sportski direktor Hasan Salihamidžić, koji se sastao s jednim od najvećih europskih agenata Falijem Ramadanijem.

gol expired Nogometne zvijezde rasturale u popularnom izazovu s toaletnim papirom, a onda je stigao on divider

Prema Bildu, dvije pregovaračke strane mogu započeti službene azgovore od 1. travnja. Navodi se kako će Bayern Saneu ponuditi značajan petogodišnji ugovor i prije nego što dogovori iznos sa Cityjem. Međutim, vrijeme mu ističe, jer Barcelona i Real su spremni reagirati.

Identiteti dva kluba čije su ponude za njemačkog reprezentativca na stolu su nepoznati, ali jasno je kako postoji velik interes za nadarenog ofenzivnog veznjaka.

Iako mu trenutni ugovor završava 2021. godine, Sane se smatra jednim od najvećih talenata u svojoj dobi te se procjenjuje na oko 100 milijuna eura.

Vlado Bobam Kako bi Vatreni mogli izgledati na Euru 2021.? Izgleda obećavajuće, ali u zraku su dva velika pitanja divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider