Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neobična suradnja

Barcelona i Inter Miami planiraju zajedno dovesti Lionela Messija

Inter Miami bi ga potpisao pa odmah posudio Barceloni, a takva suradnja donosi određene prednosti za obje strane.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Američki Inter Miami i katalonski gigant Barcelona udružili su snage u neočekivanoj suradnji kako bi zajedničkim snagama spriječili odlazak Lionela Messija u saudijski Al Hilal.

Sljedeća destinacija najboljeg igrača svih vremena predmet je nagađanja mnogih svjetskih medija, ali samo je jedno sigurno, a to je da će napustiti PSG kao slobodan agent na koncu lipnja.

Leo Messi Novi preokret u priči o Messiju: Prihvaćen je najveći ugovor u povijesti nogometa divider

Američki mediji objavili su kako gradski rival Ronaldova Al Nassra, Al Hilal, želi Messija i već mu je poslao nemoralnu ponudu kako bi ga doveo, a sad doznaju kako ta ponuda još stoji, međutim pojavila se konkurencija za njegov potpis.

Messijeva matična Barcelona i Inter Miami, koji je u vlasništvu Davida Beckhama, odlučili su se udružiti kako bi zaustavili Argentinčev odlazak u "nogometno čistilište".

Lionel Messi VIDEO PSG potvrdio naslov prvaka: Messi postao najbolji strijelac svih vremena divider

Njihovom partnerstvu cilj je, dakle, zaustaviti Messijev odlazak u Saudijsku Arabiju, a plan je sljedeći – Inter Miami potpisat će argentinskog čarobnjaka i potom ga odmah posuditi Barceloni kako bi mogao još jednu godinu odigrati u klubu svog djetinjstva.

Zatim bi se taman uoči Svjetskog prvenstva 2024. godine u SAD-u trebao preseliti preko bare i zaigrati u MLS-u. Ovaj posao ima dvojne dobrobiti, Barceloni bi omogućio zaobilaženje strogih financijskih restrikcija u La Ligi, a Inter Miamiju dao bi savršenu platformu za dolazak jedne od najvećih zvijezda u američki nogomet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider