Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže se pojačanja

Barcelona povukla prvi potez od dolaska novog trenera: Obratili se Mourinhu, on ih odbio

Pred Kataloncima je veliki posao rekonstrukcije prve momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronald Koeman je preuzeo prvu momčad Barcelone i skupa sa svojim suradnicima započeo je proces filtriranja ekipe, u sklopu kojeg se očekuje veliki promet u oba smjera na Camp Nouu.

Mnoge zanima tko će biti pojačanja koja će Nizozemac dovesti i s kojima će krenuti u slaganje nove Barce.

Nizozemski mediji uvjereni su da bi nekoliko njihovih reprezentativaca uskoro moglo sletjeti na Camp Nouu, kao dio novog nizozemskog vala u Barceloni. Zasad se najviše spominje ime Memphisa Depaya za kojeg bi Barca trebala platiti nekoliko desetaka milijuna eura odštete Lyonu.

gol expired Koeman se odriče Suareza i dovodi napadača koji je pobjegao iz Manchester Uniteda divider

U međuvremenu, engleski Athletic je objavio kako je Barca poslala službeni upit Tottenhamu sa željom da im na posudbu daju Ryana Sessegnona.

Ovaj 20-godišnjak koji može igrati sve pozicije na lijevoj strani nije se naigrao u prošloj sezoni, a kako je u njegovoj dobi pogubno sjedenje na klupi, mnogi u Engleskoj smatraju da bi mu nekakva posudba gdje će redovito igrati bila izvrsno rješenje.

Povezivalo ga se u posljednje vrijeme s njegovim bivšim klubom Fulhamo kao i s Ajaxom, ali sad se neočekivano javila i Barca. Koemanu bi Sessegnon dobro došao i kao rezervno rješenje na lijevom beku za Jordija Albu, ali i kao jedna od opcija za lijevo krilo, što je prirodna pozicija mladog Engleza.

Međutim, Jose Mourinho se na Barceloninu ponudu samo zahvalio i poslao im odbijenicu, a iz Tottenhama se istovremeno šalju signali kako će Sessegnon u novoj sezoni imati kudikamo veću minutažu nego što je to bio slučaj dosad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider