Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
smanjili prednost reala

Barcelona dvaput gubila pa preokrenula za važnu pobjedu, Messi namjestio tri pogotka

Barcelona je slavila na teškom gostovanju kod Betisa s 3:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvoboju 23. kola španjolskog prvenstva Barcelona je u Sevilli svladala Betis s 3-2 i približila se vodećem Realu koji se danas privremeno odvojio na šest bodova nakon pobjede kod Osasune.

Domaćin je protiv Barcelone dvaput vodio, no Katalonci su se vratili i na kraju slavili na krilima Lionela Messija koji je bio asistent u svim golovima svoje momčadi. Tako se Quique Setien ipak pobjedom predstavio kao Barcin trener u prvom susretu protiv bivšeg mu kluba.

Betis je poveo iz jedanaesterca u 6. minuti, iz kojeg je pogodio Canales, da bi u 9. minuti Frankie de Jong na dodavanje Messija izjednačio.

gol expired Spektakularni derbi: Inter se čudesno vratio iz "mrtvih", Brozović započeo preokret nakon golova Rebića i Ibre! divider

Francuz Nabil Fekir opet dovodi domaćine u vodstvo u 25. minuti, no u drugoj minuti sudačke nadoknade Sergio Busquets je poravnao na 2-2.

U 72. minuti nakon kornera Lenglet skače najviše i dovodi Barcu u vodstvo. U 77. minuti isključen je igrač Betisa Fekir, a dvije minute kasnije i Barcelonin Lenglet.

Ivan Rakitić je ušao u igru u 89. minuti.

Real vodi s 52 boda, Barcelona je druga s 49, a Betis 13. s 28 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider