Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gubili pa zabili četiri

Real slavio u gostima i dodatno pobjegao Barceloni, zabio čak i Jović

Real je s 4:1 slavio u gostima kod Osasune.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida ostvarili su i petu pobjedu u nizu u La Ligi. U susretu 23. kola Madriđani su kao gosti s 4:1 pobijedili Osasunu u Pamploni te pobjegli Barceloni na šest bodova prednosti uoči večerašnje utakmice Katalonaca kod Betisa.

Real je do pobjede došao nakon što su gubili pogotkom Unaija Garcije u 14. minuti. Isco je dobio povjerenje Zinedinea Zidanea i opravdao ga pogotkom za izjednačenje u 33. minuti. Pet minuta kasnije kapetan Sergio Ramos je na asistenciju Casemira povisio na 2:1, dok je u 84. minuti Lucas Vazquez na asistenciju Benzeme povisio na 3:1.

gol expired Supervažna pobjeda Bilića: Krovinović načeo domaćine, WBA se odvojio na vrhu divider

U sudačkoj nadoknadi u strijelce se upisao i srpski napadač Luka Jović kojem je ovo tek drugi pogodak ove sezone u La Ligi.

Luka Modrić zaigrao je od prve minute do posljednje minute, a društvo u veznom redu pravili su mu sjajni mladi Urugvajac Federico Valverde te Brazilac Casemiro. U napadu su uz Benzemu krenuli Isco i Gareth Bale.

Ranije je u baskijskom derbiju Real Sociedad na svom stadionu pobijedio Athletic Bilbao s 2-1. Portu (65) i Isak (83) bili su strijelci za domaćine, a Inaki Williams (71) za goste.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider