Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se transfer?

Xavi otputovao u Njemačku po senzacionalno pojačanje za Barcelonu? "Ne mogu vam otkriti detalje, ali..."

Xavi već traži pojačanja za narednu sezonu, a jedna od meta je Erling Haaland iz Borussie Dortmund.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako do početka ljetnog prijelaznog roka ima još puno vremena, Barcelona ne miruje. Pripreme za narednu sezonu su u punom jeku, a navodno je Xavi već otputovao u Munchen kako bi se susreo s Erlingom Haalandom, napadačem Borussije Dortmund.

Potpiše li madridski Real Kyliana Mbappea na kraju aktualne sezone, a sasvim je izgledno da hoće, Barcelona će sve karte baciti na mladog norveškog napadača koji bi trebao biti veliki odgovor "kraljevskom klubu" u borbi za titulu španjolskog prvaka.

Iako za njega treba iskeširati 75 milijuna eura, on bi trebao biti puni pogodak za katalonski sastav. U sportskom, ali i marketinškom smislu.

Xavi ostao zakopčan na pitanja o Haalandu

"Ne mogu vam otkriti detalje, ali radimo na sadašnjosti i budućnosti kluba", odgovorio je Xavi na pitanje novinara jesu li istinite glasine da je otputovao u Njemačku kako bi se susreo s norveškim napadačem.

"Kad bude moguće objaviti nešto, mi ćemo to objaviti. Kao što smo napravili s Pablom Torreom koji je veliko pojačanje", kazao je Xavi.

Za mladog Torrea isplatili su pet milijuna eura odštete španjolskom Racingu iz Santandera koji je zapeo u trećoj ligi. Navodno bi ukupni iznos transfera mogao dosegnuti čak 20 milijuna eura s bonusima.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider