Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bartomeu se ne šali

Barca bi mogla povući senzacionalni potez koji će razbjesniti PSG i Real: ''On odlučuje''

Prema izvještajima iz Španjolske, Barcelona bi ovo ljeto lako mogla povući senzacionalni potez i pokušati vratiti Neymara.

Galerija Neymar (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +2 Neymar (Foto: AFP)

Barcelona bi mogla vratiti Neymara samo godinu dana nakon što je oboren rekordni transfer. Vijest je to koja se nimalo neće svidjeti pristalicama PSG-a, ali i Real Madrida, koji se u posljednje vrijeme povezuje s Brazilcem.

Nakon prelaska u PSG, stvari nisu krenule dobro po Neymara i čini se kako je igrač shvatio da bi zapravo mogao biti bolji u Španjolskoj, odnosno u jačoj ligi i s boljim suigračima oko sebe.

Predsjednik Bartomeu već je napomenuo kako želi najbolje igrače u Španjolskoj, ali sada je i otkrio kako bi vratio igrača kojeg je već prodao.

''Ne bi me to povrijedilo, volio bih da su najbolji igrači u La Ligi'', rekao je predsjednik Barce te nastavio:

''Neymar odlučuje, ali ima ugovor s PSG-om za iduće četiri godine. Naš prvi prioritet je Barcelona, a onda kompetitivnost La Lige. Naš prvi rival je Premierliga.''

''Uživali smo s Neymarom četiri godine i on je vrlo dobar igrač. Ne mislim da ga PSG ima namjeru prodati'', dodao je Bartomeu.

Barcelona i PSG ponovno će biti aktivni na ljetnom tržištu, s time da PSG traži i novog trenera i, naravno, svjestan je da treba još više potrošiti ukoliko želi osvojiti Ligu prvaka. Barcelona, pak, ostaje bez Andresa Inieste na kraju sezone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider