Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još se nadaju

Barcelona bez većih problema slavila kod Žute podmornice, dvije asistencije Messija

Katalonci su slavili i vratili zaostatak za Realom na četiri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je s uvjerljivih 4:1 (3:1) prošla potencijalno neugodno gostovanje kod Villarreala te ostala na četiri boda zaostatka za vodećim Realom uoči posljednja četiri kola španjolskog prvenstva.

Već u 3. minuti Barcelona je povela autogolom Torresa, koji je u svoju mrežu skrenuo loptu nakon ubačaja Jordija Albe. Villarreal je brzo došao do izjednačujućeg pogotka, a postigao ga je Moreno u 14. minuti. No, još do kraja prvog poluvremena gosti su stvorili dva pogotka prednosti.

Messijeva dva asista nakon izjednačenja domaćih

U oba slučaja Lionel Messi je bio u ulozi asistenta. U 20. minuti na njegovo dodavanje preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora gol je postigao Luis Suarez, a u 45. minuti se savršenim lobom u strijelce upisao Antoine Griezmann, koji je bio u početnoj postavi.

Messi je u 69. minuti zatresao mrežu, ali je nakon pregledavanje snimke taj gol poništen. No, ipak je još jedna lopta završila u mreži domaće momčadi, a gol je u 86. minuti postigao Anssu Fati.

Ivan Rakitić je igrao od 60. minute, kad je zamijenio Luisa Suareza.

Domaćim porazom 0:1 od Leganesa nogometaši Espanyola gotovo su i matematički izgubili status prvoligaša za sljedeću sezonu, a dok je klub iz madridskog predgrađa ostavio nadu u mogući spas u posljednja četiri kola. Pobjednički pogodak postigao je Silva u 53. minuti.

Osasuna je ugostila Getafe u dvoboju koji je završio bez pogodaka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider