Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poseban igrač

Barca bacila oko na velikog talenta koji briljira na posudbi: Ibra ga već preporučio Juventusu i PSG-u

Barcelona je bacila oko na još jednog velikog talenta i mladu zvijezdu Borussije Dortmund.

Alexander Isak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

19-godišnji Šveđanin Alexander Isak nova je velika nada u dolasku, a trenutno se nalazi na posudbi u nizozemskoj Eredivisie igrajući za Willem II. Isak je inače član Borussije Dortmund u koju je stigao iz AIK-a 2017. godine.

28. veljače ove godine zabio je za izjednačenje, a potom zabio iz jedanaesterca za pobjedu u polufinalu Kupa protiv AZ Alkmaara, pomogavši Willemu II da dođe do finala Nizozemskog kupa prvi put nakon 2005. Također, 30. ožujka postao je prvi igrač u povijesti Eredivisie koji je zabio tri penala u jednoj utakmici, u pobjedi protiv Fortune Sittard.

Njegove predstave u Nizozemskoj privukle su pažnju Barceloninih skauta, koja je navodno vrlo zainteresirana za njegove usluge. A Borussia Dortmund spremna je saslušati ponude za mladog napadača, tvrdi ''Mundo Deportivo''.

Isak je dosada postigao deset golova u Eredivisie, a ta impresivna brojka za jednog 19-godišnjaka nije prošla nezapaženo. Prema izvještajima iz Španjolske, Barca ozbiljno razmišlja o njegovom dovođenju već ovo ljeto.

Međutim, Katalonci nisu jedini koji su krenuli po Isakov potpis. Zlatan Ibrahimović ga je preporučio Juventusu i PSG-u dok je još bio u Švedskoj. No Isak je odbio preći u bilo koji od tih klubova nauštrb Bundeslige. Barceloni u korist ide činjenica da je u dobrim odnosima s Borussijom nakon što je Ousmane Dembele preselio na Camp Nou u ljeto 2017. i sigurno će pokušati dovesti još jednog velikog talenta.

Icardi se vratio u velikom stilu, ali navijači ga tjeraju iz kluba: Oglasila se i Wanda Nara Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Icardi i Wanda (Foto: AFP) Wanda Icardi (Instagram) +2 Wanda Icardi (Foto: Facebook)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider