Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raste zabrinutost

Barcelona u panici zbog ozljede velikog pojačanja, propušta Svjetsko prvenstvo?

Jules Kounde, branič Barcelone morao je napustiti travnjak u 72. minuti dvoboja protiv Valencije.

Jules Kounde (Foto: Afp)

Nogometaši Barcelone upisali su nova tri boda i zasjeli na vrh španjolske La Lige. Teškom su mukom svladali Valenciju u gostima, i to pogotkom Roberta Lewandowskog u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

Dominirali su Katalonci, 13 su puta zapucali na protivnička vrata, ali izostala je realizacija. To već neko vrijeme zabrinjava trenera Xavija, ali to nije sve.

Na utakmici protiv Valencije ostao je bez dva nogometaša, teren su ranije morali napustiti Eric Garcia i Jules Kounde.

Upravo je potonji zatražio zamjenu u 72. minuti dvoboja, a čini se da je obnovio staru ozljedu. U rujnu, na okupljanju francuske nogometne reprezentacije, osjetio je bol u lijevom bedru, zbog čega je morao pauzirati tri tjedna ove sezone.

gol expired Trenera gađao sendvičem, raskrvario mu lice pa zaprijetio da će ga pretući divider

Vratio se u momčad za El Clasico, ali to nije bilo dovoljno da njegova momčad izbjegne poraz na Santiago Bernabeu od Real Madrida. Pred francuskim braničem je neizvjesno razdoblje, tek mora odraditi pretrage kako bi se utvrdila težina ozljede.

Zbog toga su živci sve kraći u Barceloni, jer su u kratkom periodu ostali bez, praktički, cijele obrane. Xavi ne može računati na ozlijeđenog Erica Garciu, Koundea, Christensena i Arauja.

Osim toga, Kounde bi, u slučaju teže ozljede, mogao propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru. Prva se utakmica igra za točno tri tjedna...

Tablica La Liga

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider