Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi "slučaj Neymar"

Barca sprema veliko iznenađenje za Real: Okršaj divova za veliku zvijezdu

Real Madrid i Barcelona sljedećeg bi ljeta mogli ukrstiti koplja oko Harryja Kanea…

Galerija Engleski igrači slave gol Kanea (Photo: Craig Mercer/Press Association/PIXSELL) Dejan Lovren protiv Harryja Kanea (Foto: AFP) Dier, Modrić i Kane (Foto: AFP)

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez sljedećeg ljeta namjerava napraviti totalnu rekonstrukciju momčadi Kraljevskog kluba, ali ni Barcelona ne sjedi skrštenih ruku.

Nerijetko na listi pojačanja obaju velikana stoje isti igrači. U tom kontekstu zanimljiva je informacija katalonskih medija da je Barcelona navodno pokrenula plan dovođenja Harryja Kanea, koji bi trebao biti zamjena za Luisa Suareza. Urugvajac je napunio 31 godinu i polako ulazni u završnu fazu karijere.

Barca ide po Kanea

Napadač Tottenhama i engleske reprezentacije srušio je Hrvatsku na Wembleyju, a već duže je vrijeme na radaru je Barcina arhi-rivala Real Madrida.

Kako pišu pojedini katalonski mediji, plan je Barcelonina predsjednika Josepa Marije Bartomeua da s Kaneom napravi istu stvar kao i svojedobno s Neymarom, kada je u svojstvu prvog pomoćnika tadašnjeg predsjednika Sanrda Rosella preoteo Brazilca ispred nosa Florentinu Perezu, kojem je to najveći transferni poraz u predsjedničkoj karijeri.

Novi "slučaj Neymar"

Perez to nikada nije prebolio i još uvijek pokušava ispraviti pogrešku. Pitanje je hoće li Perez sljedećeg ljeta opet ići po Neymara ili će možda pokušati dovesti Kanea. Ili možda obojicu.

U svakom slučaju čini se da mu Barcelona namjerava pokvariti planove. Sljedećeg ljeta možemo očekivati veliki okršaj Reala i Barcelone. Cijena će biti paprena, jamačno debelo preko 100 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider