Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grant se ispričao žrtvama

Ugledni nogometni trener optužen za seksualno uznemiravanje: Žene opisale što im je navodno radio

Avram Grant je optužen za seksualno uznemiravanje nekoliko žena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napoznatiji izraelski nogometni trener Avram Grant optužen je za seksualno uznemiravanje nekoliko žena nakon prikazivanja emisije na izraelskoj televiziji Channel 12.

U emisiji je prikazan niz intervjua sa ženama koje su izjavile da ih Grant napadao, obećavajući im da će im pomoći u promicanju karijere.

Barem šest žena je optužilo 66-godišnjeg Granta da ih je pokušao dodirnuti i poljubiti protiv njihove volje te da ih je pokušao natjerati na spolni odnos.

gol expired Momci iz kafića na tomboli izvukli Roberta Carlosa, zaigrat će za njihovu momčad divider

Među žrtvama su i bivša vojnikinja, manekenka i sportska komentatorica, kojoj je slao brojne uznemirujuće SMS poruke.

Ispričao se žrtvama

U izjavi za TV, Grant je rekao da se trudio prema svima odnositi se s poštovanjem.

"Nikad se nisam pokušao ponašati nepravedno ili na bilo koji način povrijediti ženu. Iskreno se ispričavam svima koji su se osjećali nelagodno zbog mene ili kada sam ih povrijedio", rekao je Grant.

gol expired Vatreni napustio Englesku i potpisao za bugarski klub: Ovo je ipak korak naprijed u karijeri divider

Grant je tijekom karijere trenirao brojne izraelske klubove, Chelsea, Portsmouth, West Ham, reprezentacije Izraela i Gane, a 2012. godine i beogradski Partizan.

Grant u svojoj karijeri ima šest trofeja. Četiri puta je bio prvak Izraela, a osvojio je jednom izraelski kup. Trofej u prvenstvu osvojio je i na kupi Partizana.

Skoro završio u Hajduku

Grant je bio kandidat za klupu Hajduka još davne 2008. godine, ali ti pregovori su propali. Kontakt s Avramom Grantom ostvaren je preko Hajdukova nogometaša Giovannija Rossa, koji je godinama igrao u Izraelu, a trenirao ga je upravo Grant.

gol expired Talijani ponovno "zavirili" u Hajdukovu školu, žele preoteti talentiranog napadača divider

Tadašnji glasnogovornik Hajduka Davor Pavić u telefonskom nam je razgovoru potvrdio kako su se nekašadnji predsjednik Hajduka Peroš, direktor Fiorentini te igrač Hajduka Giovanni Rosso našli u Londonu gdje su obavili razgovor s bivšim trenerom Chelseaja.

''Suradnja je vrlo moguća i mogu vam potvrditi da će sljedećeg tjedna Avram Grant doći u Split na nastavak pregovora'', govorio je Pavić za gol.hr, no od toga nije bilo ništa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider