Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznat autor

VIDEO Avion sa žestokom provokacijom preletio Etihad za vrijeme derbija: Režiser ga nije želio prikazati u prijenosu

Na poruci koja je preletjela stadion za vrijeme derbija Cityja i Liverpoola pisalo je "Premier liga - korumpirana".

Everton (Foto: Profimedia)

Navijači Evertona unajmili su avion koji je prenio žestoku poruku iznad stadiona Etihad dok se igrao derbi Premiershipa između Manchester Cityja i Liverpoola. Na njoj je pisalo "Premier liga je korumpirana“.

Prozvali su čelnike Premier lige, ali i Manchester City, kojem navodno prijeti žestoka kazna uskoro, a spominje se i izbacivanje iz lige. Everton je prošli tjedan kažnjen oduzimanjem 10 bodova zbog kršenja pravila financijskog fair playa.

Evertonova provokacija Evertonova provokacija (Foto: Profimedia)

Raphina Kakav kiks Barcelone u prvenstvu: Ovo se baš i nije očekivalo divider

Protiv Cityja je pak podignuta optužnica zbog kršenja više od 100 točaka pravila FFP-a, međutim aktualni europski i engleski prvak još nije sankcioniran. Zato su navijači Evertona iskoristili oči koje će biti na velikom premierligaškom derbiju kako bi skrenuli pažnju na dvostruka mjerila koja vrijede pri provođenju pravila FFP-a.

Avion je preletio Etihad u drugom poluvremenu, a iako ga režiseri Sky Sportsa nisu željeli prikazati, taj detalj završio je društvenim mrežama. Planiraju i veliki prosvjed za 13. kolo kad će na Goodisonu dočekati Manchester United.

Pogledajte taj detalj OVDJE.

Tablica Premier lige:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider