Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Totalni kaos

Veliki neredi u Francuskoj: Podivljali navijači provalili u teren i bakljama gađali igrače

Trijumf Auxerra obilježili su neredi navijač St Etiennea koji su nakon završetka utakmice utrčali na travnjak stadiona Geoffroy-Guichard i bakljama gađali igrače obje momčadi, te ložu.

Galerija Neredi navijača u Saint-Etienneu Neredi navijača u Saint-Etienneu Neredi navijača u Saint-Etienneu Neredi navijača u Saint-Etienneu

Nogometaši Auxerrea izborili su povratak u Le Championnat, nakon što su u razigravanju boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili St Etienne sa 5-4.

Nažalost, trijumf Auxerra obilježili su neredi navijač St Etiennea koji su nakon završetka utakmice utrčali na travnjak stadiona Geoffroy-Guichard i bakljama gađali igrače obje momčadi, te ložu.

Scene nereda pogledajte OVDJE

Auxerre, koji je završio na trećem mjestu druge lige i St Etienne koji je bio 18. u Le Championnatu, u dvije međusobne utakmice su razrigravali za mjesto u elitnom društvu. 

Real Madrid slavi naslov prvaka Europe Hrvatski nogometni savez brutalno ismijao PSG i Man City: Pogledajte što su objavili! divider

U prvom susretu u Auxerreu bilo je 1-1, a identičnim reztultatom završio je i ogled u St Etienneu. Gosti su poveli u 51. minuti golom Hamze Sakhija, a izjednačio je Mahdi Camara u 76. minuti.

Kako više nije bilo golova odlučili su udarci s bijele točke. Ključnim se pokazao prvi udarac Ryada Boudebouza kojeg je Donovan Leon sjajno zaustavio.

Preostalih devet igrača je bilo sigurno i Auxerre je na koncu slavio sa 5-4.

gol expired Modrićevi Kraljevi "jači" od Messija i cijele Barce: Propustili su uloviti Real i mogu se samo gristi divider

U trenucima dok su gosti slavili, navijači St Etiennea su utrčali na travnjak i bakljama počeli gađati svoje, ali i suparničke igrale, te ložu s uporavom kluba. Policija je brzo reagirala, pa su se navijači vratili na tribine.

Auxerre se nakon deset godina vraća u Ligue 1, dok St Etienne, koji je deset puta bio francuski prvak i još uvijek je natrofejniji francuski klub, odnosno PSG ga je sustigao tek ove sezone, seli u niži rang natjecanja.

U drugu ligu su ispali i Bordeaux i Metz, a novi prvoligaši su Toulouse i Ajaccio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider