Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabrana zauvijek

Nogometaš u Austriji suspendiran na čak 48 utakmica!

Pitate se zašto, je li ubio koga? Nije, ali je zaprijetio sucu pa namjerno slomio nos svojem suparniku…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Amaterski nogometaš Raschid Arsanukaev zaradio je jednu od najrigoroznijih kazni u povijesti sporta, suspendiran je na čak 48 utakmica! Pitate se zašto, je li ubio koga? Nije, ali je namjerno slomio nos svojem suparniku…

Bild prenosi kako je Arsanukaev isključen jer je sucu Romanu Giovaniju poslije isključenja rekao kako će mu "pokazati što je kažnjivo“ i zatim glavom udario suparničkog igrača i slomio mu nos.

Njegov klub Viktoria, austrijski devetoligaš, smjesta ga je otpustio, a slučaj je preuzela tamošnja policija. Njegovom suparniku potrebna je rekonstrukcijska operacija nosa i može zaboraviti na bilo kakvo bavljenje sportom minimalno sljedeća dva mjeseca.

Poslije objave kluba i službene potvrde raskida suradnje javio se tamošnji županijski savez i obavijestio kako je poduzeo nekoliko koraka da bi se osigurao od mogućeg Arsanukaevovog pokušaja povratka u austrijski niželigaški nogomet.

"Obavijestili smo i ostale saveze u našem susjedstvu. Želimo spriječiti moguću ponovnu registraciju u nekom od drugih niželigaških klubova“, piše u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider